Warning: number_format() expects parameter 1 to be double, string given in /home/strannik/public_html/shared/models/object.php on line 42
 Шалове, шапки, ръкавици от плъстена вълна - Творчество в Странник.бг
Местоположение
 
  • Държава: България
  • Регион: Югозападен
  • Област: София (столица)
  • Община: Столична
  • Селище:
  • в околностите на гр. София-Витоша
 
 
 

Авторските шалове, шапки и ръкавици от плъстена вълна на PolI Art Felt са изцяло ръчно изработени и са неповторимо допълнение към вашия чар и стил в студените зимни дни.

Продуктите, изработени от вълна, са много меки, леки и приятни на допир. Овчата вълна е изцяло покрита с ланолин, който притежава антиалергични и противовъзпалителни свойства. Тя се добива чрез стригане само на живи овце и е буквално пропита с лечебната енергия на слънцето. Продуктите от натурална вълна притежават положителна за човека енергия. Известно е, че вълната е чудесен топлоизолатор дори и мокра.

Комбинацията от различни модели и цветове допълнени с декорации или вълнени бижута превръщат любимите ви шалове, шапки и ръкавици в уникална и неповторима ръчно изработена вещ.

Харесайте си нещо от галерията и ни го изпратете като линк, като добавите и идеите си - ние ще изработим вашите уникални и топли шалове, шапка или ръкавици.

Постоянни подаръци-изненади за най-добрите ми клиенти ...

Посетете и нашата фен-страница във Фейсбук.

 
 
 
Реклама


Реклама


Реклама


Полезни връзки

Статистика

Брой обекти: 6007
Брой селища: 21600
Брой снимки: 17051
Брой видеоклипове: 162
Брой коментари: 67
Брой запитвания: 1676
Регистрирани потребители: 315

Реклама