Местоположение
 
  • Държава: България
  • Регион: Югозападен
  • Област: София
  • Община: Елин Пелин
  • Селище:
  • в околностите на с. Гара Елин Пелин
  • GPS: N 42.654523 E 23.589795
 
  • Ориентировачна надморска височина: 560 м.
  • Вид достъп: Автомобилен, асфалт
  • Паркинг: Край пътя на място
 
 

Дойде и времето за Фестивал на семената и фиданките 2013. Мястото на провеждането му е при влизане от юг в град Елин Пелин, идвайки от село Нови хан през гара Елин Пелин.

Актуално разписание на автобусните превози в посока Елин Пелин.

Вече имаме няколко потвърждения за програмата.
Основната идея е да се съберем и разменим нашите добри намерения и идеи за работа със земята и култивиране на семена, разсади и фиданки+ среща с позитивни и прекрасни нови приятели.

>> Вратите на фестивалната зона са отворени от 8.30 ч. на 27.04.13 г. Ако някой иска да остане на палатка още от петък да каже. Вече има желаещи и за това.

>> На 27.04.13 г. ще се създаде Обща Споделена - Доброволческа зеленчукова градинка на самото място (м/у Нови хан и Елин Пелин), която може да се посещава периодично през уикендите.

>> Ще има презентация: Естествео пречистване на водоеми с кални топки!

>> Ще има презентация: Как се строят живи жилища?

>> Ще има презентация (почти е сигурно): Тези дни има българи, които са посетили фестивал за Органични семена във Виена. Ще се говори за органичните и стари сортове семена в Европа. Като основната идея е: "Да се защитят и легализират чрез закон старите и органичните семена, както и да се освободят от таксите, които се плащат в момента".

>> Размяната на семена, фиданки и разсади ще се извърши в събота след 17.00 ч. и неделя след 9.00 ч. Всичко е импровизирано и ще се разчита на добрата култура и съпричастност към идеята. Всеки да даде доброто си отношение, пари не искаме за нищо.

>> Моля, ако имате идея да се включите към общото събитие (като участник или презентатор) ... може да ни драснете някой ред (използвай бутона "Изпрати запитване").

Ще има палатков лагер, на който можете да си поставите палатките. Не очаквайте добра организация! Вие я направете със самото идване! Този фестивал е общ!

Вечерта (събота вечер 27.04.2013 г.) ще има лагерен огън + учене на Български Народни Песни и Хора! Носете си музикални инструменти! Ще има листи с песни.

Няма да има охрана, но ако някой дойде с лоши мисли, нека си спести тези два дена, че добротворците казват не обичали кражбите ...

Ако имате желание да присъствате, можете да потвърдите участието си и на нашата страница на събитието.

 
 

Календар

Начална дата на събитието: 27.04.2013
Крайна дата на събитието: 28.04.2013
 
Реклама


Реклама


Реклама


Полезни връзки

Статистика

Брой обекти: 6001
Брой селища: 21600
Брой снимки: 17055
Брой видеоклипове: 161
Брой коментари: 67
Брой запитвания: 2630
Регистрирани потребители: 364