Местоположение
 
  • Държава:
  • Регион:
  • Област:
  • Община:
  • Селище:
  • в околностите на
 
  • Година на създаване/откриване на обекта: 2016
 
 

"В нашия град всички жители си водят дневници, в които записват случките и времето, в което се чувстват щастливи. Когато някой умре, ние събираме всички дни от дневника и така получаваме времето, през което този човек наистина е живял и се е радвал на живота. Това за нас е времето, което си заслужава да се отбележи като изживяно.
- А ти, колко време си живял, страннико? – попитала го накрая тя."

"Писма до Клаудия", Хорхе Букай

Попълвай Дневник на твоите странствания така, както предпочиташ. Посещенията на обекти/маршрути и отразяването им в дневника не е обвързано с предварително определени и задължителни места в България и чужбина. Можеш да колекционираш спомените за пътешествията си у нас и по света, като слагаш стари и нови печати, да лепиш марки и стикери, да събираш автографи на известни личности, с които си се видял, или сам да си записваш посетените дестинации. На дискретно отпечатаната, като фон, карта на Балканите, можеш да маркираш местата на твоите посещения в този район на всяка страница.

Странник.Бг ти предлага дневник с нефиксиран брой и без предварително написани места за навестяване. Какво ще посетиш избираш само ти. При това не те ограничава само в рамките на една държава. В удобния, джобен формат на "Дневник на моите странствания", можеш да си водиш хронология на твоите посещения по цял свят. 

В дневника има места за цели 500 заверки с достатъчно големи размери и за най-големия печат. А като ги запълниш ... ми просто се сдобий с нов Дневник и продължи хронологията и номерацията.

Ако местата са посетени при странствания заедно с Пътешественическо-опознавателно сдружение ВсеСтранници (удостоверява се с наш печат в Дневника), за всяко 10-то такова участие ще получиш 10 лева отстъпка от стойността му. А за всяко 25-то пътешествие съвместо с ВсеСтранници сме предвидили и практични предметни награди.

В Странник.Бг можеш да намериш интересни обекти за посещение, както и какво още има Наблизо около тях.
Гласувай за обектите в сайта и участвай в определянето на най-значимите и интересни обекти по всички категории - в сайта има автоматична класация „Най-харесвани”.
Остави свой коментар за обектите в сайта и помогни на другите потребители с допълнителна информация. В сайта има и автоматична класация „Най-коментирани”
Ако някой обект липсва в сайта - добави го.

Всяко твое действие в сайта ти носи наградни точки. В края на всяко тримесечие и в края на календарната година най-активните потребители получават практични, предметни награди.

С "Дневник на моите странствания" можеш да се сдобиеш срещу дарение от 5 (пет) лева. Сумата над себестойността за отпечатването на дневника ще вложим в изработването на светлоотразителна туристическа маркировка към интересни и необозначени до момента туристически места. С дарението от всеки 30 (тридесет) дневника ще маркираме по 1 километър маршрут.

Реализацията на "Дневник на моите странствания" стана възможна и с помощта на странниците от:
- Пътешественическо-опознавателно сдружение ВсеСтранници;
- Дом за приятели и домашни любимци "Топли лапи";
- Битумни хидроизолации- неподправеното немско качество от "Изовал" ЕООД

Още ВсеСтранни начинания ...

 
 
 
Реклама


Реклама


Реклама


Полезни връзки

Статистика

Брой обекти: 6001
Брой селища: 21600
Брой снимки: 17055
Брой видеоклипове: 161
Брой коментари: 67
Брой запитвания: 2628
Регистрирани потребители: 364