Местоположение
 
  • Държава: България
  • Регион: Югозападен
  • Област: София (столица)
  • Община: Столична
  • Селище: с. Казичене
  • GPS: N 42.651866 E 23.464066
 
 
 

Семинар-обучение с практическа демонстрация за стратегичските партньори на концерна Icopal на тема иновативни продукти и полагането на битумни хидроизолации беше проведен в складовата база в село Казичене край град София.
Сред поканените партньори беше и фирма Изовал ЕООД, която е сертифициран изпълнител и оторизиран шеф-монтаж на VEDAG GmbH- част от концерна Icopal.

В теоретичната част Мариуш Варнецки- мениджър експорт на Icopal за ключови клиенти от Източна Европа и Бисерка Сиромахова- Управител на Икопал България, обърнаха внимание върху характерни грешки при покривни и изолации и представиха иновативни FLAGSHIP продукти на Icopal в т.ч.:

- Студен битумен грунд SIPLAST PRIMER SPEED SBS - 3 пъти по-бързо нанасяне с много по-малък разход, 7 пъти по-бързо съхнене, 2,5 пъти по-добро сцепление с основата;

- Битумни мембрани по патентованата технология SPEED PROFILE SBS - увеличава повърхността за нагряване с 40%, съкращава с 30% продължителността на полагането, около 50% по-дебел и устойчив, ефективен хидроизолационен слой;

Битумни мембрани по патентованата технология SPEED SYNTAN SBS- многофункционална и дълготрайна система едновременно за вентилация и хидроизолация;

- Завършващо алуминиево покритие SILVER PRIMER SPEED VARNISH SBS- битумен SBS лак с натурален течен алуминий за консервация и защита на покривите с битумна хидроизолация- удължава живота на хидроизолацията с 50%.

Чрез системните комбинации от положени на покрива продукти по горните технологии, производителят Icopal предоставя на клиентите си ПИСМЕНА, ПОИМЕННА ГАРАНЦИЯ ОТ МИНИМУМ 30 ГОДИНИ за материалите.

По време на теоретичната част на участниците в семинара бяха представени и два учебни филма.

След теоретичната част имаше и практическо занятие, където Богдан Гасинки- инструктор апликатор от Icopal демонстрира практическото полагане на представените материали.
Бяха демонстрирани и някои характерни детайли при изпълнение на покривни изолации, както и беше обменен колегиален опит.

Представените иновативни материали и технологии на Icopal вече са на склад в България.

За правилен и качествен монтаж, и изпълнение на детайлите потърсете ИЗОВАЛ ЕООД.

Всички публикации от ИЗОВАЛ ЕООД

Ако статията Ви е допаднала, можете да харесате и нейната фен страница.

 
  • Интернет: Да
  • web: http://www.strannik.bg/isoval
  • Е-поща: isoval@mail.bg
  • GSM: София: +359888222507
    Велико Търново: +359887130843
 

Новини

Дата на новината: 18.11.2014
Изпитания на битумен грунд Siplast Primer Speed SBS



Битумни хидроизолации по технология Speed Profile SBS



Полагане на хидроизолационните мембрани Icopal SPEED SYNTAN SBS



 
Реклама


Реклама


Реклама


Полезни връзки

Статистика

Брой обекти: 6001
Брой селища: 21600
Брой снимки: 17055
Брой видеоклипове: 161
Брой коментари: 67
Брой запитвания: 2648
Регистрирани потребители: 367